Πάρος

Πάρος

Το νησί της Πάρου βρίσκεται στις Κυκλάδες και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδας. Η Πάρος είναι ένας must-visit προορισμός, καθώς δεν συνδυάζει μόνο την κοσμοπολίτικη ζωή με τη νυχτερινή διασκέδαση, αλλά και το εξαίσιο φαγητό με τις πανέμορφες αμμώδεις παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά τους. Το ρομαντικό νησί με τα γραφικά χωριουδάκια, τα ασβεστωμένα σπίτια γύρω από τα πλακόστρωτα μονοπάτια, σε όμορφη αντίθεση με τις καλοκαιρινές βουκαμβίλιες και τα μικρά λευκά παρεκκλήσια.

Κάθε χρόνο η κοσμοπολίτικη Πάρος προσελκύει χιλιάδες ταξιδιώτες, καθώς είναι ένα νησί ιδανικό για ρομαντικές και ταυτόχρονα πιο έντονες διακοπές. Η Πάρος φημίζεται για τα δεκάδες σπορ που προσφέρει, όπως το δημοφιλές kite surf, αλλά και το εξαιρετικό φαγητό. Η Παροικία και η Νάουσα είναι δύο περιοχές που συνδυάζουν διασκέδαση, μαγαζιά και μία εξαιρετική κουζίνα για όλες τις προτιμήσεις. Μία ακόμη γνωστή περιοχή που αξίζει να επισκεφθεί κανείς, είναι η Αλυκή, με πολλά ταβερνάκια δίπλα στο κύμα που προσφέρουν θαλασσινά και φρέσκο ψάρι.

Αν έχετε αρκετές μέρες στη διάθεσή σας, εκτός από την Πάρο, αξίζει μία σύντομη εξόρμηση και στο νησί της Αντιπάρου. Η πρόσβαση για την Αντίπαρο πραγματοποιείται από τα δύο λιμάνια της Παροικίας και της Πούντας και η σύνδεση γίνεται με τακτικά δρομολόγια πλοίων. Μερικά ακόμα κοντινά νησιά είναι η Νάξος, τα Κουφονήσια και η Δονούσα. Δρομολόγια εκτελούνται, επίσης, και για κάποια νησιά των Δωδεκανήσων, καθώς και την Κρήτη (Ηράκλειο).

Επικοινωνία

Fragoulis Village

Παροικιά, Παράσπορος Πάρος 84 400

Τηλ: 2284023491

Email: fragoulisvillage@gmail.com